Een mooie opbrengst voor Mythylschool bij de 7e editie TTT

Evenals voorgaande jaren en edities was de TTT 2023, die op zaterdag 7 oktober jl. werd georganiseerd in samenwerking met de 3 Roosendaalse Lionsclubs, wederom een geweldig succes en een zéér geslaagde dag! Via een mobiele route app voerde de rit de deelnemers afwisselend door het Brabantse en Belgische land. Met een grote diversiteit aan deelnemende bolides, waaronder allerlei mooie sportieve, jonge, klassieke en zelfs elektrische uitvoeringen, is de Tullepetaonse Toertocht niet alleen leuk om te doen, maar ook een lust voor het oog.

Samen realiseren wij een snoezelruimte voor Mytylschool Roosendaal
De opbrengst van de TTT 2023 ging zoals gebruikelijk naar een goed doel, dit jaar werd er gereden voor ‘Mythylschool Roosendaal! In totaal hebben wij met alle TTT deelnemers, sponsoren en donateurs een geweldig bedrag van € 4.500,- bij elkaar gebracht en geschonken aan de Mythylschool.

Mytylschool Roosendaal staat voor:

  • Het geven van onderwijs, opvoeding en pedagogische begeleiding aan leerlingen met een chronische ziekte of lichamelijke of meervoudige handicap, al dan niet in combinatie met andere functionele beperkingen
  • Gelegenheid bieden aan leerlingen om zich via arbeidsoriëntatie te bekwamen in diverse werkzaamheden, waardoor zij op termijn kunnen deelnemen aan het (begeleid) arbeidsproces
  • Het verzorgen van ambulante begeleiding van leerlingen in het (speciale) basis- en voortgezet onderwijs
  • Het realiseren van een flexibele onderwijsinrichting
  • Het zeker stellen en vergroten van de kwaliteit van het onderwijs zoals dat door de school gegeven wordt

Middels de opbrengst van de Tullepetaonse Toertocht, realiseren wij samen met onze deelnemers, sponsoren en donateurs een snoezelruimte waarin de leerlingen tot rust kunnen komen en veel plezier gaan beleven.

Kijk voor een foto impressie van de Tullepetaonse Toertocht 2023 in het fotoalbum op onze website.

Lees ook het bericht over de TTT in weekblad de Bode.

6e editie Tullepetaonse Toertocht weer een enorm succes

Ook dit jaar was de TTT, die op zaterdag 1 oktober jl. werd georganiseerd in samenwerking met de 3 Roosendaalse Lionsclubs, weer een enorm succes! Rijdend door een afwisselend Brabants landschap, middels voor het eerste jaar een digitale route app, was de autorally een lust voor het oog, met allerlei mooie sportieve, jonge, klassieke, speciale of elektrische bolides.

De opbrengst van de TTT 2022 ging zoals gebruikelijk naar een goed doel, dit jaar werd er gereden voor St. Elisabeth Roosendaal!

St. Elisabeth Roosendaal. Een organisatie die zorg en dienstverlening biedt aan ongeveer 130 ouderen die intensieve (intramurale) zorg nodig hebben. Wonen, zorg en ontmoeting… dat is waar St. Elisabeth Roosendaal voor staat. In totaal hebben de 3 Roosendaalse Lions clubs, samen met sponsoren, donateurs en deelnemers € 4.000 geschonken aan St. Elisabeth Roosendaal. Hiermee werd een bijdrage geleverd aan de behoefte voor een rolstoelvriendelijke plantenkas. In deze kas kunnen de bewoners op de juiste hoogte en onder begeleiding van een consulent welzijn tuinieren. De bewoners met en zonder dementie gaan hier veel plezier aan beleven.

Kijk voor een foto-impressie van de Tullepetaonse Toertocht 2022 in het fotoalbum op onze website.

Dank aan alle TTT sponsoren

Als organisatie zijn wij wederom super blij met de ondersteuning van al onze sponsoren en donateurs. Natuurlijk kunnen wij als organisatie ook niet zonder de inzet en ondersteuning van alle vrijwilligers, deelnemers, avondgasten en iedereen die de TTT en het goede doel van 2022, een rolstoelvriendelijke kas voor St. Elisabeth Roosendaal, een warm hart toedragen.

Breaking news TTT 2022 !!! Navigeren met een route app.

De TTT-routecommissie is inmiddels al een paar keer op pad geweest om weer een mooie, nieuwe route uit te zetten… Om als organisatie met de tijd mee te gaan, gaan we dit jaar digitaal! Nieuw is dat er dit jaar gereden wordt met behulp van een app op uw mobiele telefoon of tablet. Zo zijn ook wij toekomstbestendig. Dus geen oude routeboeken meer of blaadje die nat geworden waren en daardoor niet meer leesbaar of niet meer te beschrijven. Wat natuurlijk heel uniek hieraan is dat a la minuut gekeken kan worden naar de actuele stand in de rally.

Hoofdsponsor TTT Autotaalglas Breda

Wij zijn verheugd dit jaar Autotaalglas Breda weer als hoofdsponsor van onze geweldige Tullepetaonse Toertocht te mogen verwelkomen! Vakmanschap & Kwaliteit… staan bij Autotaalglas voorop. De meeste Autotaalglas vestigingen zijn aangesloten bij BOVAG en alle Autotaalglas vestigingen zijn erkend FOCWA autoruitherstelbedrijf. De Autotaalglas vakmensen beschikken over de juiste kennis om ruitschade perfect te verhelpen. Voor reparatie, vervanging en kalibratie gebruiken zij speciale apparatuur zodat je na ruitreparatie of -vervanging weer veilig op weg kunt.

5e editie Tullepetaonse Toertocht met mooie opbrengst

Ook dit jaar was de TTT, die op zaterdag 2 oktober jl. werd georganiseerd in samenwerking met de 3 Roosendaalse Lionsclubs, weer een succes! Rijdend door afwisselend het Brabantse en Zeeuwse land, is de autorally een lust voor het oog, met alle mooie sportieve, jonge, klassieke of elektrische bolides.

De opbrengst van de TTT 2021 ging zoals gebruikelijk naar een goed doel, dit jaar werd er gereden voor ‘Heerma State’!

Heerma State, is een centrum voor Wonen & Zorg voor mensen met dementie. In totaal hebben de Roosendaalse Lions clubs, samen met sponsoren en deelnemers € 3.000 geschonken aan Heerma State. Hiermee werd een bijdrage geleverd aan de behoefte voor een aantal hulpmiddelen om muziektherapie bij mensen met de ziekte van Alzheimer mogelijk te maken.

Kijk voor een fotoimpressie van de Tullepetaonse Toertocht 2021 in het fotoalbum op onze website.

 

 

#ttt2021 #tullepetaonsetoertocht #geweldigeopbrengst #goeddoel #heermastate

Inschrijving TTT 2021 gesloten!

Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de TTT 2021. Mocht u vragen hebben over de TTT dan kunt u contact opnemen met de organisatie via ttt@svrl.nl

Inschrijving TTT 2021 gestart….

Doe mee en schrijf je in voor de 5editie van de Tullepetaose Toertocht. Je beleeft niet alleen een unieke dag, maar steunt meteen het goede doel Heerma State. Inschrijven is eenvoudig via deze link.

Save the date! zaterdag 2 oktober TTT 2021

De datum is bekend! zaterdag 2 oktober 2021 verrijden we alweer de 5e editie van de TTT. Het belooft weer een uitdagende rit te worden, dus blijf de website volgen om u in te schrijven.

Helaas de TTT 2020 is vanwege COVID-19 geannuleerd

De organisatie van een event als de TTT vraagt een zorgvuldige voorbereiding die normaal al in het voorjaar wordt gedaan. Helaas hebben we moeten concluderen dat er te veel onzekerheden zijn en wij daardoor de TTT dit jaar niet kunnen verrijden.