Dank aan alle TTT sponsoren

Als organisatie zijn wij wederom super blij met de ondersteuning van al onze sponsoren en donateurs. Natuurlijk kunnen wij als organisatie ook niet zonder de inzet en ondersteuning van alle vrijwilligers, deelnemers, avondgasten en iedereen die de TTT en het goede doel van 2022, een rolstoelvriendelijke kas voor St. Elisabeth Roosendaal, een warm hart toedragen.

Breaking news TTT 2022 !!! Navigeren met een route app.

De TTT-routecommissie is inmiddels al een paar keer op pad geweest om weer een mooie, nieuwe route uit te zetten… Om als organisatie met de tijd mee te gaan, gaan we dit jaar digitaal! Nieuw is dat er dit jaar gereden wordt met behulp van een app op uw mobiele telefoon of tablet. Zo zijn ook wij toekomstbestendig. Dus geen oude routeboeken meer of blaadje die nat geworden waren en daardoor niet meer leesbaar of niet meer te beschrijven. Wat natuurlijk heel uniek hieraan is dat a la minuut gekeken kan worden naar de actuele stand in de rally.

Hoofdsponsor TTT Autotaalglas Breda

Wij zijn verheugd dit jaar Autotaalglas Breda weer als hoofdsponsor van onze geweldige Tullepetaonse Toertocht te mogen verwelkomen! Vakmanschap & Kwaliteit… staan bij Autotaalglas voorop. De meeste Autotaalglas vestigingen zijn aangesloten bij BOVAG en alle Autotaalglas vestigingen zijn erkend FOCWA autoruitherstelbedrijf. De Autotaalglas vakmensen beschikken over de juiste kennis om ruitschade perfect te verhelpen. Voor reparatie, vervanging en kalibratie gebruiken zij speciale apparatuur zodat je na ruitreparatie of -vervanging weer veilig op weg kunt.

5e editie Tullepetaonse Toertocht met mooie opbrengst

Ook dit jaar was de TTT, die op zaterdag 2 oktober jl. werd georganiseerd in samenwerking met de 3 Roosendaalse Lionsclubs, weer een succes! Rijdend door afwisselend het Brabantse en Zeeuwse land, is de autorally een lust voor het oog, met alle mooie sportieve, jonge, klassieke of elektrische bolides.

De opbrengst van de TTT 2021 ging zoals gebruikelijk naar een goed doel, dit jaar werd er gereden voor ‘Heerma State’!

Heerma State, is een centrum voor Wonen & Zorg voor mensen met dementie. In totaal hebben de Roosendaalse Lions clubs, samen met sponsoren en deelnemers € 3.000 geschonken aan Heerma State. Hiermee werd een bijdrage geleverd aan de behoefte voor een aantal hulpmiddelen om muziektherapie bij mensen met de ziekte van Alzheimer mogelijk te maken.

Kijk voor een fotoimpressie van de Tullepetaonse Toertocht 2021 in het fotoalbum op onze website.

 

 

#ttt2021 #tullepetaonsetoertocht #geweldigeopbrengst #goeddoel #heermastate

Inschrijving TTT 2021 gesloten!

Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de TTT 2021. Mocht u vragen hebben over de TTT dan kunt u contact opnemen met de organisatie via ttt@svrl.nl

Inschrijving TTT 2021 gestart….

Doe mee en schrijf je in voor de 5editie van de Tullepetaose Toertocht. Je beleeft niet alleen een unieke dag, maar steunt meteen het goede doel Heerma State. Inschrijven is eenvoudig via deze link.

Save the date! zaterdag 2 oktober TTT 2021

De datum is bekend! zaterdag 2 oktober 2021 verrijden we alweer de 5e editie van de TTT. Het belooft weer een uitdagende rit te worden, dus blijf de website volgen om u in te schrijven.

Helaas de TTT 2020 is vanwege COVID-19 geannuleerd

De organisatie van een event als de TTT vraagt een zorgvuldige voorbereiding die normaal al in het voorjaar wordt gedaan. Helaas hebben we moeten concluderen dat er te veel onzekerheden zijn en wij daardoor de TTT dit jaar niet kunnen verrijden.

Save the date! T.T.T. editie 2020

Voor in uw agenda: op zaterdag 3 oktober 2020 wordt de Tullepetaonse Toer Tocht weer verreden… Bent u er ook (weer) bij?

Inschrijving TTT gesloten

Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de TTT 2019. Mocht u vragen hebben over de TTT dan kunt u contact opnemen met de organisatie via ttt@svrl.nl