Goede Doelen

In 2016 is als goede doel gekozen voor de Roosendaalse stichting ‘Kinderen doen mee’. Dankzij de opbrengst hebben zij een verwendag kunnen organiseren voor de kinderen uit minima gezinnen uit Roosendaal.

In 2017 is de opbrengst van de Tullepetaonse Toertocht gegaan naar het project Taalmaatjes van de Roosendaalse afdeling van stichting Humanitas. Zij hebben goed lesmateriaal kunnen aanschaffen door de donatie.

In 2018 ging de opbrengst naar De Fakkel, school voor speciaal onderwijs. De school heeft een prachtig speeltoestel kunnen aanschaffen voor de kinderen met een psychiatrische- of gedragsproblematiek.

In 2019 hebben we een fietslabyrint gedoneerd aan De Plantaan. Samen met een “fietsroute op maat”. Hiermee hebben de cliënten de kans om buiten te rijden in een voor hen mogelijk bekende omgeving.

In 2021 sponsoren wij Heerma State, een centrum voor Wonen & Zorg voor mensen met dementie. Wij leveren een bijdrage aan een aantal hulpmiddelen waarmee muziektherapie bij mensen met de ziekte van Alzheimer kan worden gegeven.