6e editie Tullepetaonse Toertocht weer een enorm succes

Ook dit jaar was de TTT, die op zaterdag 1 oktober jl. werd georganiseerd in samenwerking met de 3 Roosendaalse Lionsclubs, weer een enorm succes! Rijdend door een afwisselend Brabants landschap, middels voor het eerste jaar een digitale route app, was de autorally een lust voor het oog, met allerlei mooie sportieve, jonge, klassieke, speciale of elektrische bolides.

De opbrengst van de TTT 2022 ging zoals gebruikelijk naar een goed doel, dit jaar werd er gereden voor St. Elisabeth Roosendaal!

St. Elisabeth Roosendaal. Een organisatie die zorg en dienstverlening biedt aan ongeveer 130 ouderen die intensieve (intramurale) zorg nodig hebben. Wonen, zorg en ontmoeting… dat is waar St. Elisabeth Roosendaal voor staat. In totaal hebben de 3 Roosendaalse Lions clubs, samen met sponsoren, donateurs en deelnemers € 4.000 geschonken aan St. Elisabeth Roosendaal. Hiermee werd een bijdrage geleverd aan de behoefte voor een rolstoelvriendelijke plantenkas. In deze kas kunnen de bewoners op de juiste hoogte en onder begeleiding van een consulent welzijn tuinieren. De bewoners met en zonder dementie gaan hier veel plezier aan beleven.

Kijk voor een foto-impressie van de Tullepetaonse Toertocht 2022 in het fotoalbum op onze website.